Θριαμβευτική εμφάνιση των Σκαθαριών της κολύμβησης στους Χειμερινούς Προαγωνιστικών (photos)

12 Φεβρουαρίου, 2019

Εντυπωσιακή και μεγαλειώδης ήταν η εμφάνιση των νεαρών ταλαντούχων Σκαθαριών της Κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους Χειμερινούς αγώνες Προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών) για τα σωματεία της Αττικής, που έγιναν το περασμένο παρασκευοσαββατοκύριακο (8-10/2) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο ΑΝΟΜ κατέκτησε 5 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο και κατέκτησε την 9η θέση στη σχετική κατάταξη του πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 56 σωματεία που συμμετείχαν (με 1.700 παιδιά συνολικά), κάτι που γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν δει κανείς πως η ομάδα ήταν από τις πιο ολιγομελείς στους αγώνες. Τα Σκαθάρια, όμως, είχαν ακόμα πολλά πλασαρίσματα με κατατάξεις μέσα στην 8άδα των τελικών. Συνολικά μετείχαν στους αγώνες 18  κορίτσια και αγόρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, οι επιδόσεις των οποίων βελτιώθηκαν σημαντικά και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την τεράστια πρόοδο που γίνεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου, με σωστή και μεθοδική δουλειά.

Τις μεγαλύτερες διακρίσεις πέτυχαν η Γεωργία (Ζέτα) Κωνσταντίνου, που κατέκτησε τα 3 από τα 5 χρυσά μετάλλια (στα 50 ύπτιο, 100 ύπτιο και 200 ύπτιο Κοριτσιών 12 ετών), ο Αλέξανδρος Εσκιόγλου με τα άλλα 2 χρυσά (50 ελεύθερο και 50 ύπτιο Αγοριών 9 ετών) και ο Απόστολος Παλαμιδάς με το 1 ασημένιο (100 ελεύθερο Αγοριών 9 ετών) και το 1 χάλκινο (50 ελεύθερο Αγοριών 9 ετών).

Τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις όλων των Σκαθαριών στους Χειμερινούς Προαγωνιστικών μπορείτε να δείτε παρακάτω, δίπλα στις φωτος (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος). Επίσης, εκεί μπορείτε να δείτε και την κατάταξη στον πίνακα μεταλλίων.

Ο υπεύθυνος προπονητής κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε σχετικά: “Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση των παιδιών. Δουλέψαμε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες για να εμφανιστούμε έτοιμοι στον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει για φέτος και τα παιδιά πήγαν καταπληκτικά, βελτιώνοντας κατά πολύ τα ατομικά τους ρεκόρ και κατακτώντας υψηλές θέσεις. Πήραμε πέντε πρώτες θέσεις, μια δεύτερη και μια τρίτη, καθώς και αρκετά πλασαρίσματα σε οκτάδες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας σαν ομάδα, καθώς δείξαμε ότι εκτός από τους διασυλλογικούς αγώνες, τα παιδιά ανταπεξέρχονται και στους αγώνες με υψηλό ανταγωνισμό. Η εικόνα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και για τους Θερινούς και Πανελλήνιους αγώνες που έχουμε το καλοκαίρι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Μαρία Θηβαίου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, καθώς επίσης και τον συνεργάτη μου Στέλιο Τζέλλο και όσους δουλεύουν στην ομάδα μας για να έχουμε αυτές τις επιτυχίες”.

Η τεχνική σύμβουλος Μαρία Θηβαίου τονίζει στη δική της δήλωση: “Ο ΑΝΟΜ πέτυχε μια εντυπωσιακή διάκριση σε αυτούς τους αγώνες, τόσο από όλα τα παιδιά μας ατομικά, όσο και από την ομάδα γενικότερα, με την 9η θέση ανάμεσα σε 56 σωματεία. Έστω και με τις ελάχιστες διαδρομές για προπόνηση στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης και με την ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ (γιατί κάποιοι το προκαλούν και το κατευθύνουν), εμείς θα διαπρέπουμε!!! Μπράβο στον προπονητή Δημήτρη Χασιώτη και στον συνεργάτη του Στέλιο Τζέλλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιδόσεις που σε κάθε αγώνα βελτιώνονται!!!”.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλες τις εικόνες (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

kolanomap2kolanomap3kolanomap4kolanomap5kolanomap6kolanomap7kolanomap8kolanomap1