Συνέντευξη τύπου για Hellas Beetles

April 4, 2019

Μόλις μια μέρα πρίν από την έναρξη του Hellas Beetles Fina Artistic Swimming word series 2019, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοχοχείο Ramada στην Αλεξανδρούπολη.

Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κος Ευάγγελος Λαμπάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, οικισμού και καθημερινότητας Γιάννης Βαταμίδης, η πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής καλλιτεχνικής κολύμβησης της Fina κα Lisa Schott, h αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Fina και Γενική Διευθύντρια του Hellas Beetles κα Μαρία Θηβαίου, η εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην Αλεξανδρούπολη κα Χριστίνα Ρουσίδου, καθώς και η έφορος  των Ολυμπιακών ομάδων κα Μαρία Παρασκευοπούλου.

Στην συνέντευξη παραβρεθήκαν και οι Ελληνίδες αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου μαζί με την εθνική προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα, καθώς και αθλητές και προπονητές από Καναδά, Ουκρανία, Ιταλία και Ρωσία.

Ο Δήμαρχος δήλωσε για το τεράστιο γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας που διοργανώνεται στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα , στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και εξέφρασε την επιθυμία του οι αγώνες να παραμείνουν στην Αλεξανδρούπολη.

Η κα Θηβαίου ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου σε όλο αυτό το εγχείρημα, και καλωσόρισε τους αθλητές στην διοργάνωση.

Δήλωσε ότι η εθνική ομάδα της χώρας μας έχει ανεβάσει το πήχη πολύ ψηλά ενόψει της Ολυμπιάδας του 2020, και δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει ότι στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται η ελίτ των αθλητών της καλλιτεχνικής κολύμβησης, τόσο σε παγκόσμιο  επίπεδο όσο και στην αφρόκρεμα των ελληνικών σωματείων.

Η κυρία Ρουσίδου τόνισε ότι η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

Προπονητές και αθλητές ευχαρίστησαν την διοργάνωση και υποσχέθηκαν ότι το θέαμα θα είναι πολύ μεγάλο. Άλλωστε το Hellas Beetles είναι ο δεύτερος σταθμός για φέτος που οι εθνικές ομάδες θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους.