Εντυπωσιακή η έναρξη του Hellas Beetles Artistic swimming στην Αλεξανδρούπολη με την Ευαγγελία Πλατανιώτη Αργυρή στο Σόλο

April 6, 2019

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Hellas Beetles Fina Artistic Swimming στην Αλεξανδρούπολη ,στο κατάμεστο κολυμβητήριο  «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», τα αστέρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, αναμέτρησαν τις δυνάμεις του.

Η μέρα ξεκίνησε με το Τεχνικό ντουέτο, όπου συμμετείχαν 26 ντουέτα.

16 από τις Εθνικές ομάδες και 10 ντουέτα από τα ελληνικά και ξένα σωματεία.

Η Ουκρανία με τις Fiedina Marta και Savchuk Anastasia κατέλαβαν την πρώτη θέση με 91,4462. Την δεύτερη θέση πήρε η Ιταλία με τις Cerruti Linda και Ferro Costanza που συγκέντρωσε 88,6696, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε  ο Καναδάς με τις Holzner Cludia και Simoneau Jaqueline με 87,3405.

Το Ελληνικό ντουέτο Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου με εξαιρετική παρουσία , στην πρώτη τους αναμέτρηση για φέτος,συγκέντρωσαν 84,4743 και πήραν την τέταρτη θέση,

Σε επίπεδο σωματείων την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με τις Αλζιγκούδη Μαρία Ελένη και  Παπανδρέου Ελένη. Την δεύτερη θέση ο Πανσεραικός με τις  Αγραφιώτη Ζωή και Θεοδωρίδου Θωμαϊς, ενώ τη Τρίτη θέση πήρε ο ΝΟ Χανίων με τις Κρομμυδάκη  Ιφιγένεια και Τζιτζικάκη Στυλιανή. Στην τέταρτη θέση ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με την Ελένη Βάγια Σταυρούλα και Μπέκου Αικατερίνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ:DUET_TECH_CLUBS/DUET_TECH_FIN

Στο Τεχνικό Σόλο πήραν μέρος 13 χώρες και 9 σωματεία.

Η Καναδή σολίστρια Simoneau Jacqueline βρέθηκε στην πρώτη θέση. Ενώ η δική μας Ευαγγελία Πλατανιώτη με εντυπωσιακή παρουσία κατέκτησε την δεύτερη θέση, με πολύ μικρή βαθμολογική διαφορά από την Καναδή. Η αναμέτρηση τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Την τρίτη θέση κατέλαβε πάλι ο Καναδάς με την Pratt Halle.

Ο Αρίων Γλυφάδας με την Τσόλα Αθανασία πήρε την δεύτερη θέση στα σωματεία, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο ΝΟΒΑ με την Καραγγέλου Ζωη. Στην τέταρτη θέση ο ΑΝΟΜ με την Τζουμάκα Αθανασία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ:SOLO_TECH_NF/SOLO_TECH_CLUBS

Τελευταίο αγώνισμα για την ημέρα ήταν το Τεχνικό ομαδικό που συμμετείχαν, η Ουκρανία, ο Καναδάς, η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Ουγγαρία, και η Σλοβακία σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η ομάδα της Ουκρανίας, στην δεύτερη θέση ο Καναδάς, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελλάδα .Η ανανεωμένη ομάδα της Ελλάδος αναμετράτε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και η θέση που κατέλαβε είναι εντυπωσιακή . Στην ανανεωμένη ομάδα συμμετείχαν οι Φραγκάκη Ελένη, Γιαλαμά Κρυσταλία, Καραπαναγιώτου Μαρία, Κουτσελίνη Αναστασία, Παπάζουγλου Ευαγγελία, Βασιλοπούλου Γεωργία ,Ζουζούνη Βιολέτα και αναπληρωματικές η Καριόρη Δανάη και Κουργιαντάκη Όλγα.

Σε επίπεδο σωματείων,ο  ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε την πρώτη θέση με τις Ελένη Βάγια Σταυρούλα, Ζώταλη Γεωργία, Καραμάνη Ελένη -Ηλιάνα, Κωνσταντέλλη Μαρία- Ευαγγελία, Μπέκου Αικατερίνη, Μυλωνά Ευριδίκη Βαία, Τζουμάκα Θεοδοσία, Χριστογιαννοπούλου Αθανασία- Γεωργία, και αναπληρωματικές Νάκο Ρέα και Σκαμνάκη Όλγα. Στην δεύτερη θέση ο ΝΟ Βόλου Αργοναύτες και στην τρίτη ο ΝΟ Χανίων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ:TEAM_TECH_NF/TEAM_TECH_CLUBS

DSC_3147

750_8324