Τέσσερις φορές χρυσός ο ΑΝΟΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

April 20, 2019

Η ολοκλήρωση της σημερινής μέρας βρίσκει  τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να έχει κατακτήσει 4 χρυσά μετάλλια.

Την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο τεχνικό ομαδικό, με τις Βασιλοπούλου Γεωργία, Γιαννούλου- Βαλμά Ειρήνη, Καραμέσιου Πηνελόπου, Καριώρη Δανάη, Μανάρα Αικατερίνη,Μισικεβιτσς Αντριάνα, Τζουμάκα Θεοδοσία, Χριστογιανοπούλου Αθανασία- Γεωργία και αναπληρωματικές, Κωνσταντέλλη Μαρία- Ευαγγελία και Μυλωνά Ευριδίκη- Βαϊα.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΝΟΒ Αργοναύτες και την τρίτη θέση ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αποτελέσματα εδώ: Τεχνικό ομαδικό-end

Στο τεχνικό ντουέτο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Βασιλοπούλου Γεωργία , Καριώρη Δανάη και αναπληρωματική την Γιαννούλου- Βαλμά Ειρήνη.

Αργυρό μετάλλιο πήρε  ο ΝΟΒ Αργοναύτες με τις Κουτσελίνη Αναστασία και Φραγκάκη Ελένη.

Και χάλκινο μετάλλιο ο ΝΟ Χανίων με τις Κουργιαντάκη Όλγα και Παπαγεωργίου Νικολέτα.

Αποτελέσματα εδώ: Τεχνικό ντουέτο-end

Στο τεχνικό σόλο χρυσό πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με την Βασιλοπούλου Γεωργία, αργυρό ο ΝΟΒ Αργοναύτες με την Φραγκάκη Ελένη και χάλκινο ο Ωρίωνας με την Γιαλαμά Κρυσταλένια.

Αποτελέσματα εδώ: Σόλο τεχνικό -end

Τέλος στο ελεύθερο ομαδικό την πρώτη  θέση κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις αθλήτριες Βασιλοπούλου Γεωργία, Γιαννούλου- Βαλμά Ειρήνη, Καραμέσιου Πηνελόπη, Καριώρη Δανάη, Μανάρα Αικατερίνη, Μισικεβιτς Αντριάνα, Τζουμάκα Θεοδοσία, Χριστογιανοπούλου Αθανασία- Γεωργία και αναπληρωματικές την Κωνσταντέλλη Μαρία Ευαγγελία και Μυλωνά Ευρυδίκη- Βαϊα.

Την δεύτερη θέση πήρε ο ΝΟΒ  Αργοναύτες και την Τρίτη θέση ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αποτελέσματα εδώ: Eλεύθερο ομαδικό – end 

Αύριο Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με τελικούς σε ελεύθερο σόλο στις 10.0 πμ, ελεύθερο ντουέτο στις 12.30 πμ και κόμπο στις 16.30.

DSC01161

DSC00657-Απριλίου 20, 2019

DSC00865

DSC00771DSC01226