Παρακαταθήκη για το μέλλον η ομάδα εφήβων Πόλο του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

14 Μαΐου, 2019

Παρακαταθήκη για το μέλλον έβαλαν με την παρουσία τους, στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Πόλο εφήβων, οι αθλητές του ΑΝΟΜ, πάρα το γεγονός πως αποκλείστηκαν από ομάδες (Παναθηναϊκό, Βουλιαγμένη και Ηλιούπολη) των οποίων αλώστε η δυναμικότητα και η εμπειρία, σαφώς και δεν είναι δυνατών να συγκριθεί με την δυναμική που έχουν, οι μικρότεροι ηλικιακά, αθλητές του συλλόγου μας.

Ωστόσο, η παρουσία του ΑΝΟΜ μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, έδειξε πως η ομάδα έχει μέλλον και μάλιστα με ιδιαίτερη δυναμική, που φάνηκε στης δυο πρώτες φάσεις των αγώνων.

Παρ όλα αυτά με σκληρή δουλειά επίμονη και υπομονή ο ΑΝΟΜ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Πόλο η οποία εάν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς είναι σίγουρο πως στο άμεσο μέλλον θα φέρει  πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Βλαντής δήλωσε: «θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους , να πω ότι η συμμετοχή τους σε αυτό το ηλικιακό πρωτάθλημα, με τη συγκεκριμένη σύνθεση της ομάδας μας είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα των εφήβων της επόμενης σεζόν όπου θα είναι για παιδιά γεννημένα το 2003 και νεότερα.

Συλλέξαμε τις εμπειρίες μας είδαμε τα προσωπικά μας λάθη και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά, θα καταφέρουμε στο επόμενο πρωτάθλημα να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την στήριξη τους, και στην κυρία Θηβαίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τα χρόνια που βρίσκομαι στο σύλλογο.

60508964_677314862726879_1082080013378912256_n