Πρωταθλήτρια Ομάδα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση Κορασίδων Α΄ τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ.

June 1, 2019

Με μια μεγάλη επιτυχία για τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης- Σκαθάρια ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄ που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη το τριήμερο 30/5 – 1/6/2019.

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση και για το 2019, στην κατηγορία Κορασίδων Α΄.

Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Combo την Παρασκευή 31/5, χρυσό μετάλλιο  πήρε και  στο ντουέτο με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη και Αικατερίνη Μπέκου.

Ασημένιο μετάλλιο στο ντουέτο πήρε ο ΝΟΒΑ με τις Ευθαλία- Δέσποινα Παγώνη και Ελένη Φραγκάκη, και χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ηρακλής με τις Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου και Μαρία Καραπαναγιώτου.

Τρίτο χρυσό μετάλλιο επίσης κατέκτησε στο ομαδικό με τις αθλήτριες ,Μαρίνα Βασιλοπούλου, Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Ζώταλη, Ελένη-Ηλιάνα Καραμάνη, Αικατερίνη Μανασάκη, Αικατερίνη Μπέκου, Ρέα Νάκο, Όλγα Σκαμνάκη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Αθηνά Παπαδάτου.

Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό πήρε ο ΝΟΒΑ και χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ηρακλής.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια , υπεύθυνη του αθλήματος και τεχνική σύμβουλος τον ΑΝΟΜ  Μαρία Θηβαίου, δήλωσε : «Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της κατηγορίας κορασίδων Α στην συμπρωτεύουσά μας, μετά από 11 χρόνια απουσίας πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη. Ήταν μια πολύ καλή και επιτυχημένη διοργάνωση, με συμμετοχή 23 σωματείων από όλη την Ελλάδα και ποσότητα αθλητριών πάνω από 200 κορίτσια. Η μεγάλη συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα σηματοδοτεί μια νέα πορεία του αθλήματος της καλλιτεχνικής, όπου ο συνδυασμός της μαζικότητας μαζί με τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας κατατάσσουν την καλλιτεχνική κολύμβηση στα ισχυρά αθλήματα του υγρού στίβου και όχι μόνο. Συγχαρητήρια σε όλους τους ομίλους καθότι είδαμε υψηλού επιπέδου επιδόσεις από τις αθλήτριες διαφόρων σωματείων όπως ο ΝΟΒΑ, ο Ωρίωνας, ο Ηρακλής κα. Η επιτυχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αποδεικνύει για μια φορά ακόμη ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, αλλά πάνω απ’ όλα στο αγωνιστικό επίπεδο, του δίνει σαφώς τα σκήπτρα του πρωταγωνιστή στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης σήμερα.
Θερμά συγχαρητήρια στις υπέροχες αθλήτριες μας, στις προπονήτριες  Βάσω Καφετζή    -υπεύθυνη της κατηγορίας- , Ευγενία Καφετζή στην βοηθό τους  Κατερίνα Φουκαλά, στην έφορο του τμήματος Χαρά Αδρακτά και φυσικά στους γονείς των αθλητριών μας που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, κάνοντας εξίσου έναν σκληρό αγώνα για να ευοδωθεί η προσπάθεια των παιδιών τους.

IMG-4cc955abfc4c5d8c740e14d53bb2b0c7-V

foto anom