Νέα συγκομιδή μεταλλίων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης των Σκαθαριών.

11 Ιουνίου, 2019

Με επιτυχία για την ομάδα του  ΑΝΟΜ-Σκαθάρια , ολοκληρώθηκαν οι Θερινοί αγώνες κολύμβησης  των προαγωνιστικών ηλικιών 9-12 ετών που διοργανώθηκαν το τριήμερο 7-9/6 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια

Η ομάδα του ΑΝΟΜ συμμετείχε στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου για τις  ηλικίες 9-10 ετών και στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου για τις ηλικίες  11-12 ετών.

Η ομάδα των Σκαθαριών  κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια, ένα  ασημένιο και ένα χάλκινο.

Η Κωνσταντίνου Ζέτα στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια  στα 50μ. και  100μ. ύπτιο,  και ένα ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο.

Στην κατηγορία αγόρια 9 ετών ο Εσκίογλου Αλέξανδρος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο και ένα χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο.

Και στην ίδια ηλικιακή κατηγορία ο Παλαμίδας Απόστολος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 100μ ελεύθερο και 1 χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.

Ο Δημήτρης Χασιώτης προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαμε πάρα πολύ καλή παρουσία σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στις Προαγωνιστικές κατηγορίες. Κατακτήσαμε 5 χρυσά 1 ασημένιο και 1 χάλκινο καθώς είχαμε και δύο τέταρτες θέσεις και εννιά πλασαρίσματα σε οχτάδες. Όλα τα παιδιά σημείωσαν ατομικά ρεκόρ κάτι που δείχνει την σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα. Μας έχει μείνει μια τελευταία διοργάνωση για την Προαγωνιστική ομάδα, τους Πανελλήνιους αγώνες όπου εκεί ελπίζω να έχουμε το κερασάκι στην τούρτα σε μια χρονιά γεμάτη από επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Στέλιο Τζέλλο καθώς επίσης και την Μαρία Θηβαίου που με εμπιστεύεται, αλλά και όσους δουλεύουν στον σύλλογο μας».

33 22 111