Εντυπωσιακή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας Νεανίδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Πράγα.

24 Ιουνίου, 2019

 

Με μια εξαιρετική εμφάνιση της  νεοσύστατής Εθνικής ομάδας Νεανίδων,  ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Junior  που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 18/6 έως και τις 23/6.

Η Εθνική μας ομάδα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ένα ήδη εδραιωμένο και δύσκολο περιβάλλον με ομάδες που αποτελούν παγιωμένες δυνάμεις στο χώρο της Καλλιτεχνικής κολύμβησης όπως η Ρωσία, η Ουκρανία η Ισπανία.

Η Ελληνική ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης με τις αθλήτριες, Ζωή Αγραφιώτη, Ελένη Δεληγιάννη, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Ειρήνη Γιανούλου Βαλμά, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριώρη, Όλγα Κουργιαντάκη, Ανδριάνα Μισίκεβιτς, Θωμαίς Θεωδορίδου, Κων/να Αγγελοπούλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και προπονήτριες την Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέσκα, κατάφεραν να βρεθούν  στην έκτη θέση σε τεχνικό και ελεύθερο ομαδικό,την πέμπτη θέση σε combo,  και την όγδοη θέση στο ντουέτο.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων , η έφορος και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Μαρία Παρασκευοπούλου, δήλωσε: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες . Έχουμε νεαρή ομάδα και βάζουμε τις βάσεις από τώρα για το μέλλον».ntoueto

333

122