Στην Ν.Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

4 Ιουλίου, 2019

Για το  Gwangju (Γκουανκζού) της Νότιας Κορέας αναχωρεί στις 5 του μήνα  η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής  Κολύμβησης, προκειμένου να συμμετάσχει  στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που θα διεξαχθεί από τις 12  έως και τις 28 Ιουλίου.

Είναι η 11η συμμετοχή της Εθνικής Καλλιτεχνικής κολύμβησης σε αυτή την κορυφαία Παγκόσμια διοργάνωση.

Για το Gwamgju γνωστή και ως  Πόλη της Ειρήνης αναχωρούν οι αθλήτριες : Γεωργία Βασιλοπούλου,  Κρυσταλλένια Γιαλαμά , Πηνελόπη Καραμέσιου , Μαρία Καραπαναγιώτου , Δανάη Καριώρη , Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη , Αναστασία Κουτσελίνη , Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη ,  Βιολέτα Ζουζούνη , Ελένη Φραγκάκη  μαζί τους θα αναχωρήσουν και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα  και οι συνεργάτες της Εθνική Παντελής Παπαγεωργίου και Γιώργος Παπαθανασίου.

Στις 7 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ν. Κορέα  και η ομοσπονδιακή προπονήτρια και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του Αθλήματος στη Fina, Μαρία Θηβαίου ενώ στις 9 Ιουλίου θα «πετάξει» για το Gwangju , η Διεθνής Κριτής Ελένη Κουγιά .

Στης εγκαταστάσεις  Yeomju Gymnasium Artistic Swimming, συνολικής χωρητικότητας 5.000 θεατών, θα διεξαχθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα αγωνίσματα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης που αφορούν στα προγράμματα, Ομαδικό ελεύθερο και τεχνικό, Ντουέτο ελεύθερο και τεχνικό, Σόλο ελεύθερο και τεχνικό και τέλος το Κόμπο.

Οι αγώνες  θα ξεκινήσουν στης 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 20 μήνα.

750_4420--2{hellas beetles Cup}

viber image 2019-05-08 , 19.32.19

viber image 2019-05-08 , 19.33.10