Πάμε δυνατά για τον επόμενο αγώνα μας.

18 Ιουλίου, 2019

Την ένατη θέση κατέλαβαν στον προκριματικό  του ελεύθερου ντουέτου, το ελληνικό δίδυμο Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Νότιο Κορέα.

Μια άτυχη στιγμή λίγο πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος τους ,της άφησε εκτός οκτάδας, αλλά γεμάτες δύναμη και πείσμα για τον επόμενο αγώνα τους που είναι το ελεύθερο ομαδικό την Παρασκευή  19/7 .

Την πρώτη θέση στο ντουέτο και το χρυσό κατέκτησε η Ρωσία με τις Κολεσνιτσένκο-Ρομάσινα (97.500) , την δεύτερη και το ασημένιο η Κίνα με τις Σουν-Χουάνγκ (95.7667) και τη τρίτη και το χάλκινο η Ουκρανία με τις Φιέντινα-Σάβτσουκ (94.1000).

Στον αποσταλμένο του ΠΣΑΤ Νίκο Γκομώλη μετά το τέλος του τελικού η Ευαγγελία Πλατανιώτη δήλωσε: «Ήταν όλα άψογα από την αρχή μέχρι λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσουμε την παρουσίασή μας. Εκεί έγινε ένα μεγάλο λάθος το οποίο μας στοίχισε την 8ηθέση, ήταν κρίμα γιατί είμαστε πολύ δυνατό ντουέτο και χάσαμε έτσι αυτή τη θέση. Από την άλλη είμαστε άνθρωποι και κανείς μας δεν μπορεί να είναι τέλειος. Αύριο θα παλέψουμε για το ελεύθερο ομαδικό στο τελικό (19:00 τοπική -13:00 Ελλάδας ERT Sports απευθείας)».