Στο Τσέχοφ της Ρωσίας για αγώνες η Καλλιτεχνική Κολύμβηση

19 Νοεμβρίου, 2019

Η ομάδα Δ’ κατηγορίας της καλλιτεχνικής κολυμβησης των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης θα διανύσει πάνω από 2000 χιλιόμετρα με στόχο την απόκτηση τεράστιων εμπειριών στην χώρα που οδηγεί το άθλημ, καθώς θα μεταβεί στο Τσέχοφ της Ρωσίας για τη διοργάνωση «ХI International Synchronised Swimming Tournament “Russian Matryoshka» που θα διεξαχθεί στις 11-15 Δεκεμβρίου 2019

Η προπονήτρια Αγγελική Παπάζογλου θα έχει μαζί της τις εξής αθλήτριες: Κωνσταντίνα Σπυράκου (Σολο, Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ειρήνη Καραμάνη (Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ηλέκτρα Ράπτη (Σόλο, Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Μυρτώ Ζαγγανά (Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ειρήνη Ζαχαρία (Ομαδικό, Φιγούρες), Βίβιαν Τσαραμπουλιδου (Ομαδικό, Φιγούρες), Αλίκη Παληκαρά (Ομαδικό, Φιγούρες), Αλεξάνδρα Μπούρου (Ομαδικό, Φιγούρες), Ηλιάνα Τόκα (Ομαδικό, Φιγούρες). Αρχηγός αποστολής θα είναι η Χαρά Αδρακτά-Παπάζογλου.

Στο πλαίσιο των αγώνων, η Αγγελική Παπάζογλου ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας συμμετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Η διοργάνωση στην οποία θα λάβουμε μέρος γίνεται στην Ρωσία, στην χώρα που πρωτοστατεί στο άθλημά μας. Το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανεβασμένο, ωστόσο η ομάδα μας στοχεύει σε μια πολυ καλή εμφάνιση και ευελπιστεί στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και στην συλλογή εμπειριών που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον».