Αρχίζει την περιπέτειά της στο Τσέχωφ η καλλιτεχνική ομάδα

13 Δεκεμβρίου, 2019

Η Καλλιτεχνική μας ομάδα του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, βρίσκεται στο Τσέχωφ της “Χριστουγεννιάτικης” Ρωσίας, με τα 9 κορίτσια να είναι έτοιμα για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Στόχος των Σκαθαριών, αλλά και της προπονήτριας που βρίσκεται μαζί τους, της Αγγελικής Παπάζογλου, είναι η απόκτηση εμπειριών για τα κορίτσια, αλλά και η διάκριση.

Η πόλη Τσέχωφ της Ρωσίας έχει ντυθεί με τα γιορτινά της, καθώς πλησιάζουν οι ημέρες των Χριστουγέννων και η διοργάνωση “ХI International Synchronised Swimming Tournament “Russian Matryoshka”, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (15/12), τραβάει τα βλέμματα.

Η αποστολή των κοριτσιών είναι η εξής: Κωνσταντίνα Σπυράκου (Σολο, Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ειρήνη Καραμάνη (Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ηλέκτρα Ράπτη (Σόλο, Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Μυρτώ Ζαγγανά (Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ειρήνη Ζαχαρία (Ομαδικό, Φιγούρες), Βίβιαν Τσαραμπουλιδου (Ομαδικό, Φιγούρες), Αλίκη Παληκαρά (Ομαδικό, ντουέτο, Φιγούρες), Αλεξάνδρα Μπούρου (Ομαδικό, Φιγούρες), Ηλιάνα Τόκα (Ομαδικό, Φιγούρες). Μαζί με τα κορίτσια του ΑΝΟΜ βρίσκεται και η κυρία Χαρά Αδρακτά-Παπάζογλου.

Σε δηλώσεις της, η Αγγελική Παπάζογλου υποστήριξε τα κάτωθι: «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας συμμετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση στην Ρωσία, στην χώρα που πρωτοστατεί στο άθλημά μας! Η ομάδα μας αισθάνεται έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την αρτιότερη δυνατή εμφάνιση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες και να αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες και εικόνες!»