Επέστρεψαν από την Μόσχα με σημαντικές εμπειρίες

17 Δεκεμβρίου, 2019

Επέστρεψε από το Τσέχοφ (προάστιο της Μόσχας) η ομάδα Δ κατηγορίας της καλλιτεχνικής κολύμβησης των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης, η οποία συμμετείχε στο ХI International Synchronised Swimming Tournament “Russian Matryoshka”, που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 15 Δεκεμβρίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλήτριες: Κωνσταντίνα Σπυράκου (Σολο, Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ειρήνη Καραμάνη (Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ηλέκτρα Ράπτη (Σόλο, Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Μυρτώ Ζαγγανά (Ντουέτο, Ομαδικό, Φιγούρες), Ειρήνη Ζαχαρία (Ομαδικό, Φιγούρες), Βίβιαν Τσαραμπουλιδου (Ομαδικό, Φιγούρες), Αλίκη Παληκαρά (Ομαδικό, Φιγούρες), Αλεξάνδρα Μπούρου (Ομαδικό, Φιγούρες), Ηλιάνα Τόκα (Ομαδικό, Φιγούρες).

Pροπονήτρια ήταν η Αγγελική Παπάζογλου. Σε δηλώσεις της, μετά το πέρας των αγώνων υποστήριξε: «Ήταν μια ωραία διοργάνωση, την οποία απόλαυσαν τα μικρά μας Σκαθάρια! Οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν μια πολύ καλή και ελπιδοφόρα αρχή για την φετινή αγωνιστική μας χρονιά που τώρα ξεκινά! Επιστρέψαμε από τους αγώνες έχοντας αποκομίσει εμπειρίες και εικόνες που θα μας δώσουν ώθηση και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμα καλύτερες και έτοιμες να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για την φετινή αγωνιστική χρονιά».

Η Αρχηγός Αποστολής ήταν η κυρία Χαρά Αδρακτά-Παπάζογλου. Στην Μόσχα βρέθηκε και η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου η κυρία Μαρία Θηβαίου. Την τελευταία ημέρα η αποστολή πραγματοποίησε εκδρομή στην Μόσχα απ όπου και οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που φιλοξενούνται στην ανάρτηση.