“Να ανταμειφθούν οι κόποι μας στο Τόκιο”

15 Ιανουαρίου, 2020

«Να ανταμειφτούν οι κόποι μας» λέει το κορίτσι μας, η Εβελίνα Παπάζογλου, που μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, έχει ένα τρομερό κίνητρο διάκρισης στην Ολυμπιάδα και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τα δυο κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα βρεθούν τον Μάρτιο στην Αίγυπτο και τον Απρίλιο στην Αλεξανδρούπολη σε αγώνες της σειράς World Series, τέλη Απριλίου θα είναι στο προολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο, τον Μάιο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, τον Ιούνιο στην Αμερική, τον Ιούλιο στην Ολυμπιάδα και τον Σεπτέμβριο θα ολοκληρώσουν τον «μαραθώνιο» με το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Το 2020 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά, αλλά και πολύ δύσκολη ταυτόχρονα. Είναι ολυμπιακή χρονιά και θα υπάρξουν πολλοί αγώνες με σημαντικότερους την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη κούραση και μεγάλη πίεση λόγω των ανωτέρω, όμως ο στόχος που έχουμε βάλει είναι πολύ μεγάλος. Παρ´όλα αυτά όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχουμε μεγάλη θέληση και πείσμα. Ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και φέτος να είναι η χρονιά μας και οι κόποι μας να ανταμειφτούν».