“Ανοδική πορεία και στην αγωνιστική ομάδα”

3 Φεβρουαρίου, 2020

Τα πήγαμε εξαιρετικά στους χειμερινούς αγώνες κλασικής κολύμβησης που έγιναν στο ΟΑΚΑ για τις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων Α και Β.

Η Ζέτα Κωνσταντίνου κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα 50-100-200 ύπτιο με χρόνους που είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου κατετάγη 7ος στο 50αρι ύπτιο και 8ος στα 100 ύπτιο. Η Εβελίνα Παπαδόπουλου κατέλαβε την 7η στα 50 πρόσθιο, ενώ στα 100-200 πρόσθιο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Η Εβελίνα και ο Κώστας ήταν με πυρετό όλη την εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά πέτυχαν ατομικά ρεκόρ τους.

Ο Δημήτρης Χασιώτης, αρχιπροπονητής των «Σκαθαριών», τόνισε: «Ο πρώτος στόχος της χρονιάς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δουλέψαμε σκληρά με τα παιδιά για τους συγκεκριμένους αγώνες και η εμφάνισή τους με αφήνει πάρα πολύ ευχαριστημένο. Η Ζέτα κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στην ύπτια κολύμβηση με πολύ καλούς χρόνους για την εποχή. Η Εβελίνα με τον Κώστα, πάρα τον πυρετό που είχαν και έμειναν εκτός προπονήσεων αρκετές μέρες, κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και να είναι στην κορυφαία 8αδα. Δείγμα που μας δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια. Κατακτήσαμε σαν σύλλογος την 11η θέση ανάμεσα σε 90 σωματεία από την Νότια Ελλάδα κάτι που δείχνει την ανοδική μας πορεία πλέον και στην αγωνιστική ομάδα. Έκλεισε ένας κύκλος προπονήσεων και πλέον στοχεύουμε στα πανελλήνια πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Μαρία Θηβαίου για την στήριξή της».

Η Ζέτα Κωνσταντίνου