Εβελίνα Παπάζογλου: “Το όνειρό μας, θα γίνει πραγματικότητα”

21 Φεβρουαρίου, 2020

Ο υπέροχος «πρεσβευτής» του συλλόγου σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, η Εβελίνα Παπάζογλου, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τόσο στο ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, όσο και στο ομαδικό.

«Ζω για να κάνω πραγματικότητα την συμμετοχή μου στους ολυμπιακούς αγώνες για δεύτερη φορά στην καριέρα μου. Να ανταμειφθούν οι κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς» υποστηρίζει η Εβελίνα και προσθέτει: «Στο ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη πιστεύω ότι το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα. Στο ομαδικό ο ανταγωνισμός είναι σπουδαίος. Μεγάλοι αντίπαλοί μας θα είναι η Γαλλία, το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν έρθει η πρόκριση τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου, υπομονής και ελπίδας. Θα ζήσουμε το όνειρο και την στιγμή».

Η Εβελίνα αναφέρεται επίσης στο θέμα της προετοιμασίας για την επίτευξη του κυρίαρχου αυτού στόχου. «Οι συνθήκες προπαρασκευής είναι οι καλύτερες δυνατές, αν και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πιο ικανοποιητικά. Υπάρχει μια νέα συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Ισπανίδα Άννα Τάρες. Μια γυναίκα που έχει πετύχει πολλά πράγματα στο παρελθόν. Η κυρία Τάρες έχει καταστήσει την Ισπανία πρωταγωνίστρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Με νέα προγράμματα μας μαθαίνει σπουδαία πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό αυτή η συνεργασία».