Οι δηλώσεις των προπονητριών μας για τους χειμερινούς αγώνες

9 Μαρτίου, 2020

Τρία, δυο χρυσά και ένα χάλκινο, από τα έξι διαθέσιμα μετάλλια της διοργάνωσης, κατέκτησε η ομάδα των «Σκαθαριών» Μεταμόρφωσης στους χειμερινούς αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Β που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο σύλλογος διατήρησε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο άθλημα και στις επίσημες σελίδες των «Σκαθαριών» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράστηκαν οι προπονήτριες Αγγελική Παπάζογλου και Κατερίνα Μανάρα

Αγγελική Παπάζογλου: « Το αποτέλεσμα εκφράζει την μεγάλη και σκληρή δουλειά που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις αθλήτριες που έδωσαν όλο τους το «είναι» για την επίτευξη του στόχου. Βελτιώνονταν ημέρα με την ημέρα και είναι αισθητή η εξέλιξή τους από τους προκριματικούς μέχρι και τους τελικούς της διοργάνωσης. Πρόκειται για παιδιά που έχουν μεγάλη θέληση, εργάζονται σκληρά και θέλουν να προχωρήσουν. Το δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι το ταλέντο αδιαμφισβήτητα μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια ενός παιδιού, όμως μεγαλύτερη αξία έχει τελικά η θέληση, το πείσμα και η δουλειά. Αν αγαπάς αυτό που θέλεις, προχωράς και αντέχεις τις θυσίες που απαιτούνται. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου, και κυρίως την κυρία Μαρία Θηβαίου που με την γνώση και την αγάπη της στάθηκε αρωγός στις προσπάθειές μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη συνεργάτιδά μου Κατερίνα Μανάρα».

Κατερίνα Μανάρα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εικόνα. Χαίρομαι που τα παιδιά ανταμείφθηκαν για τους σκοπούς τους. Θα παλέψουμε ακόμη περισσότερο για τους καλοκαιρινούς αγώνες. Το αποτέλεσμα οφείλεται στην θέληση, την ικανότητα των αθλητριών και στην προτεραιότητα που έχει θέσει ο σύλλογος για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης» .