Τα Σκαθάρια στο Mega

10 Μαρτίου, 2020

Τα Σκαθάρια Μεταμόρφωσης διατηρούν την μισή Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης που προπαρασκευάζεται για την συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο τέλη Απριλίου. Έξι από τις δώδεκα αθλήτριες αποτελούν στελέχη των «Σκαθαριών».

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΚΑ, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος Μιχάλη Τσώχου και της δημοσιογράφου Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της κολυμβητικής ομοσπονδίας και έδωσε το παρόν σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στο βίντεο το οποίο φιλοξενούμε στην παρούσα ανάρτηση παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την προπόνηση, ενώ εκφράζονται οι αθλήτριες των «Σκαθαριών» Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς επίσης τοποθετείται δημόσια και η υπεύθυνη του συλλόγου μας κυρία Μαρία Θηβαίου, η οποία σημειωτέον είμαι υπεύθυνη του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης στη χώρα μας.

ΤΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑΤα Σκαθάρια Μεταμόρφωσης διατηρούν την μισή Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης που προπαρασκευάζεται για την συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο τέλη Απριλίου. Έξι από τις δώδεκα αθλήτριες αποτελούν στελέχη των «Σκαθαριών». Ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΚΑ, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος Μιχάλη Τσώχου και της δημοσιογράφου Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της κολυμβητικής ομοσπονδίας και έδωσε το παρόν σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στο βίντεο το οποίο φιλοξενούμε στην παρούσα ανάρτηση παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την προπόνηση, ενώ εκφράζονται οι αθλήτριες των «Σκαθαριών» Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς επίσης τοποθετείται δημόσια και η υπεύθυνη του συλλόγου μας κυρία Μαρία Θηβαίου, η οποία σημειωτέον είμαι υπεύθυνη του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης στη χώρα μας 👏#anometamorfosis #skathariametamorfosis #beetlesartisticswimming #mariathiveou #evageliaplatanioti #evelinapapazoglou

Gepostet von Beetles Nautical Club – ΑNO Μεταμόρφωσης Σκαθάρια am Dienstag, 10. März 2020