«Να πάρουμε την πρόκριση!»

15 Μαρτίου, 2020

Η Ανδριάνα Μισίκεβιτς 12/3/2003 – Σκαθάρια Μεταμόρφωσης), είναι ένα από τα δώδεκα κορίτσια της Εθνικής ομάδας. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική κολύμβηση το 2010 στον ΑΝΟΑ, το 2017 μετεγγράφηκε στον ΝΟΒ και το 2018 βρέθηκε στον ΑΝΟΜ-Σκαθάρια. Προπονήτριά της είναι η Ευγενία Καφετζή.

«Ήθελα να συνδυάσω την κολύμβηση με την ρυθμική και έτσι βρήκα την καλλιτεχνική κολύμβηση και μου φάνηκε ενδιαφέρον και κάτι διαφορετικό» τονίζει αναφορικά με τις επιλογές που την οδήγησαν στο άθλημα. Η οικογένεια και συγκεκριμένα η μητέρα της ήταν αυτοί που στήριξαν την επιλογή της και τροφοδότησαν τα όνειρα της Ανδριάνας: «Γενικοί στόχοι και όνειρα μου είναι να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο και να γίνω γνωστή στην κοινωνία του αθλήματος», συμπληρώνει, «Φέτος κυρίαρχος στόχος μου είναι να πάω στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες (κορονοϊού επιτρέποντος) και στην συνέχεια στους Ολυμπιακούς και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων».

Η καλλιτεχνική κολύμβηση συναρπάζει την Αντριάνα. «Κατα τη γνώμη μου η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι το πιο όμορφο άθλημα που έχει υπάρξει διότι είναι ένας συνδυασμός τριών διαφορετικών αθλημάτων. Της κολύμβησης της ρυθμικής ή μπαλέτου και της ακροβατικής. Πιστευω πως ένα μικρο κορίτσι πρέπει να επιλέξει το συγκεκριμένο άθλημα διότι πέρα από τις άπειρες δυνατότητες που μπορεί να του προσφέρει, επιπλέον μαθαίνει να συνεργάζεται και με αλλά παιδιά».