Δανάη Καριώρη: «Πάντα ενωμένες και δυνατές»

17 Απριλίου, 2020

Η Δανάη Καριώρη κοσμεί με την παρουσία της την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η κολυμβήτρια των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και είναι έτοιμη, μαζί με τις συναθλήτριές της, να διεκδικήσει μια θέση στο όνειρο, την πρόκριση για την ελληνική ομάδα στην Ολυμπιάδα του 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο.

Το φετινό Πάσχα για την ίδια, όπως και για κάθε ελληνική οικογένεια, είναι διαφορετικό. Με δηλώσεις της η Δανάη εκτιμά ότι η ωριμότητα την οποία επέδειξαν οι Έλληνες τις τελευταίες εβδομάδες θα οδηγήσει την χώρα, και κατά συνέπεια τον ελληνικό αθλητισμό, γρήγορα στο φως και στην κανονικότητα.

«Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας καθώς μας βρίσκει απομονωμένους στα σπίτια μας. Ιδιαίτερα για εμάς τις αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αποτελεί μια μεγάλη ανατροπή αφού αυτή η χρονική στιγμή θα ήταν η κορύφωση της προετοιμασίας μας για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της παγκόσμιας κρίσης που βιώνουμε προσαρμόσθηκαμε στις νέες συνθήκες, έχοντας την πλήρη στήριξη των προπονητών και προπονητριών μας που με την καθοδήγηση τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Επίσης, αισθάνομαι αισιόδοξη βλέποντας την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Με πίστη στην αυτοσυγκράτηση και στην πειθαρχία που όλοι μπορούμε να επιδείξουμε, ειδικά αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, είμαι σίγουρη πως θα οδηγηθούμε στην Ανάσταση και θα επανέλθει το Φως στη ζωή μας! Θα ήθελα να ευχηθώ στις προπονήτριες και στις συναθλήτριες μου στην Εθνική Ομάδα και στον όμιλό μου ΑΝΟΜ Σκαθάρια, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, σε όλους τους Έλληνες, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με αγάπη, υγεία και ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που σύντομα θα ξαναζήσουμε. Όπως εμείς είμαστε πάντα ενωμένες και δυνατές σαν ομάδα, έτσι να νιώθει και ο ελληνικός λαός για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα» τονίζει.