Μαρία Θηβαίου: Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας

18 Απριλίου, 2020

Η Μαρία Θηβαίου, υπεύθυνη του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα, είναι η γενική και η τεχνική διευθύντρια στο σωματείο Σκαθάρια Μεταμόρφωσης, που είναι η κορυφαία ομάδα στην χώρα τα τελευταία χρόνια, τόσο σε επίπεδο γυναικών όσο και υποδομών.

Το Σάββατο το πρωί η κυρία Θηβαιου απηύθυνε μήνυμα για το Πάσχα στην οικογένεια του συλλόγου.

«Με αφορμή τις Άγιες ημέρες που διανύουμε θέλω να ευχηθώ σε ολους τους αθλητες και τις αθλήτριές μας καθώς επίσης και στις οικογένειές τους, Καλό Πάσχα, με υγεία και φώτιση.
Ο Σύλλογός μας, σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αντιμετωπίζει δημιουργικά την υποχρεωτική απομόνωση των αθλητών μας συνεχίζοντας ιντερνετικά τις προπονήσεις σε καθημερινή βάση για τα αγωνιστικά τμήματα και κάποιες μέρες τις εβδομάδας για τις εκμαθήσεις των τμημάτων του. Η άμεση ανταπόκριση από τους αθλητές μας και η συνεχή τους παρουσία, επιβεβαιώνουν τους ισχυρούς δεσμούς της ομάδας μας και την αθλητική παιδεία που έχει μεταλαμπαδευθεί σε αυτά τα παιδιά ως η καθημερινότητά τους.
Ο χρόνος που θα διαρκέσει όλο αυτή η πανδημική κρίση είναι άγνωστος και θα καθοριστεί από τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την σταδιακή άρση των μέτρων. Οι εκτιμήσεις πάντως δείχνουν ότι οι άρσεις των μέτρων δεν θα είναι στο άμεσο μέλλον. Προς ενημέρωσή σας για τον μήνα Απρίλιο οι αθλούμενοι που συμμετέχουν στα προπονητικά μας προγράμματα μέσω Ίντερνετ δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ οικονομική υποχρέωση προς τον σύλλογο.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας για τον επαγγελματισμό τους αλλά και την ανθρωπιά τους και ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που μας δίνουν το μήνυμα της αισιοδοξίας μέσω της προσπάθειάς τους.Όλοι μαζι θα βγούμε από αυτό το τούνελ νικητές και πιο δυνατοί».

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΘΑΡΙΑ