Η ευχή της Εβελίνας

19 Απριλίου, 2020

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ»

“Οι μέρες που διανύουμε αυτή την περίοδο είναι δύσκολες και Πρωτόγνωρες. Η εμπειρία αυτή που ζούμε δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Ωστόσο έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα όταν είμαστε ενωμένοι. Όταν κάτι δεν πάει καλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε την θετική πλευρά της κατάστασης και να πάρουμε από αυτήν δύναμη για να συνεχίσουμε και να κάνουμε ακόμα καλύτερη την πορεία μας στο μέλλον. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο αυτές τις άγιες μέρες να παραμείνουμε “απομονωμένοι”, όμως Εμείς θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές και ακόμα πιο δυνατοί από αυτή την κατάσταση. Ειναι μια ευκαιρία για εσωτερική ενδοσκόπηση και σκέψη σε όλους τους τομείς. Η εμπειρία αυτή ήρθε για να δείξει το δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε. Να ξανά στραφούμε ο ένας προς τον άλλον για βοήθεια, να γίνουμε λίγοτερο εγωιστές, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε περισσότερο το συνάνθρωπο και το γενικότερο καλό. Οι άνθρωποι μέσα από τέτοιες εμπειρίες επαναπροσδιορίζονται και αντιλαμβάνονται την πραγματική σημασία των μικρών πραγμάτων της καθημερινότητας, που υπό άλλες συνθήκες θεωρούμε δεδομένα».
«Πραγματικά είναι ένα μεγάλο στοίχημα και πιστεύω ότι θα αποτελέσει για εμάς στην Εθνική ομάδα μεγάλη ευκαιρία και κίνητρο έτσι ώστε να καταφέρουμε και να είμαστε πανέτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο που ονειρευόμαστε τόσο καιρό».
«Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά. Μένουμε σπίτι και μένουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο στο οποίο θα είμαστε όλοι υγιείς και πίσω στην καθημερινότητα μας. Εύχομαι πραγματικά το φως της Ανάστασης να μας φωτίσει πνευματικά και να μπορέσουμε και εμείς να γίνουμε πιο δυνατοί»