Μαρία Θηβαίου: «Στόχος η κορυφή»

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η γενική και τεχνική διευθύντρια των Σκαθαριών, Μαρία Θηβαίου, μίλησε για την δυναμική του συλλόγου, την συμμετοχή στο επερχόμενο  πρωτάθλημα Νεανίδων, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλες τις κατηγορίες του σωματείου.

 «Η κυριαρχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης σε όλα τα αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ, ήταν αναμενόμενη. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός, πως η ομάδα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Αυτό αποτελεί δέλεαρ τόσο για τα υπόλοιπα σωματεία όσο και για τις αθλήτριες. Το θετικό επίσης είναι πως δεν στηριζόμαστε σε κάποιες αθλήτριες οι οποίες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά αποδεικνύουμε πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στις βάσεις μας και σε όλα τα επίπεδα. Το πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ απέδειξε πως οι συμμετοχές μας είχαν πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Αισθάνομαι προσωπικά υπερήφανη».

Αναφορικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων η κ. Θηβαίου επεσήμανε πως και σε αυτή την διοργάνωση, στόχος των Σκαθαριών είναι η κορυφή, όμως θα την χαροποιούσε ιδιαίτερα αν και άλλα σωματεία, διεκδικούσαν πρωτιές.

 «Ο στόχος των Σκαθαριών και στο πρωτάθλημα Νεανίδων είναι και πάλι η κορυφή. Φυσικά υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι πολύ δυνατές. Θα ήταν πολύ θετικό να βλέπαμε και άλλα σωματεία από όλη την Ελλάδα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο καλύτερος θα πρέπει να ανταμειφθεί. Το να ανεβάζουμε τον πήχη σημαίνει πως αναπτύσσετε το άθλημα. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα με δυσαρεστήσει, αλλά αντιθέτως θα με γεμίσει αισιοδοξία. Ξέρω πολύ καλά να διαχωρίζω τους ρόλους μου, σαν ομοσπονδιακή και σαν υπεύθυνη του σωματείου».

Τέλος η Μαρία Θηβαίου, ευχαρίστησε του συνεργάτες της στα Σκαθάρια: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Πρόκειται για παιδιά με όρεξη, τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, που δουλεύουν ασταμάτητα, όπως η Βάσω η Καφετζή και η Κατερίνα η Φουκαλά. Πήραν πάνω τους όλο τον όγκο δουλειάς σε όλες τις κατηγορίες και τον έβγαλαν εις πέρας κάτω από δύσκολες συνθήκες. Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε συνεργάτη μου στα σκαθάρια, με τους οποίους είμαστε όλοι μια οικογένεια και αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία που προκύπτει».