Δημήτρης Χασιώτης: “Είμαστε ένα φανταστικό παρεάκι”

22 Ιουλίου, 2021

Οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Χασιώτη μετά το πέρας του κολυμβητικού πρωταθλήματος κατηγοριών ήταν θερμές για τα επιτεύγματα του συλλόγου.

Ο Δημήτρης τόνισε στην σελίδα των Σκαθαριών: «Τελείωσε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Μια χρονιά ιδιαίτερη που δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο ποτέ και παρόλαυτα καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας».

«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που τελείωσε πριν λίγες μέρες είχαμε είσοδο σε 8αδες και 16αδες, με όλα τα παιδιά να πετυχαίνουν ατομικά ρεκόρ παρά την απόχη 7 μηνών από τις προπονήσεις».

«Θέλω να σταθώ στον Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου όπου με δύο εκπληκτικές κούρσες στο ύπτιο (Στα 50μ βγήκε 4ος) έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Επίσης στην Ζέτα Κωνσταντίνου όπου για 5η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας της. Για την Ζέτα μόνο περήφανος μπορώ να είμαι διότι το παιδί πέρασε πολλά την φετινή χρονιά και κατάφερε να σημειώσει ατομικά ρεκόρ. Αυτό δείχνει τον δυνατό χαρακτήρα της και μαζί με τον Κώστα πιστεύω πως θα ανταμειφθούν σε βάθος χρόνου. Θέλω επίσης να αναφέρω πως όλοι μου οι κολυμβητές με εξέπληξαν με το τσαγανό τους και την συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια και της χρονιάς και του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ δεμένη ομάδα, το κλίμα είναι φανταστικό, είμαστε ένα πολύ όμορφο παρεάκι που στηρίζει ο ένας τον άλλο. Το 90% των παιδιών προέρχεται από τις ακαδημίες μας κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε με τους συνεργάτες μου σε όλα τα τμήματα».

«Εύχομαι να μην ξανακλείσει κανένας αθλητικός χώρος και ιδιαίτερα ο δικός μας χώρος η πισίνα. Η χρονιά που φεύγει θα είναι οδηγός για την χρονιά που έρχεται για μας. Σκοπός είναι να διατηρηθεί ο ΑΝΟΜ σε υψηλές θέσεις τόσο στην Αγωνιστική αλλά και στην Προαγωνιστική μας ομάδα όπου είναι το μέλλον του συλλόγου. Θέλω επίσης να πω συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες, τους γονείς των παιδιών που ήταν και για αυτους μια πολύ δύσκολη χρονιά». «Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον συνεργάτη μου Στέλιο Τζέλλο που καθημερινά παλεύουμε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης ευχαριστώ την Μαρία Θηβαίου για την εμπιστοσύνη πού δείχνει στο πρόσωπο μου τόσα χρόνια. Καλό καλοκαίρι».